logotype

Bo naturskönt och energisnålt på Rossö

2 rum & kök: 7 803 kr/mån
2RoK
3 rum & kök: 8 500 kr/mån
3RoK
4 rum & kök: 10 428 kr/mån
4RoK

Mitt på Rossö, i Myrenområdet, är vi igång och bebygger ett soligt och vackert markområde med 6 parhus innehållande sammanlagt 12 bostäder. Samtliga är enplansbostäder i markplan med den sköna naturen på Rossö inpå knuten.

Parhusen ligger på bekvämt avstånd till skola och kommunikationer. De har förråd intill entrén, egen avskild uteplats och parkeringsplats med motorvärmare. Lägenheterna byggs i utföranden om 2-, 3- samt 4 rum och kök. För dig som gärna vill kombinera boendet med en insats för vår miljö, är detta boendet perfekt.

Parhusen byggs med energieffektiv teknik vilket gör dem mycket energisnåla jämfört med konventionella hus. Med modern teknik skapas optimal ventilation för byggnad och boende. Varje byggnad tar vara på värmen som finns i huset. Den värme som åker ut ur huset värmer, innan den släpps ut i det fria, upp friskluften som ska in i huset. Om det behövs mer värme än den som kommer från belysning, matlagning och kroppsvärmen från de boende, får bostaden tillskottsvärme från en central bergvärmepump.
De första parhusen beräknas vara inflyttningsklara i början av 2011.

Acrobat Karta/situationsplanAcrobat Nya tomter

För att göra en intresseanmälan skickar du ett mail till info@stromstadsbyggen.se.
Ange om du är intresserad av 2, 3 eller 4 rum.
Klicka på bilderna till höger för att se en större version av detaljplanerna.

Läs mer om att bo på Rossö.


Strömstadsbyggen • Västra Klevgatan 9A • 452 30 Strömstad • Tel: 0526-494 00 • Beredskapstel: 0526-494 49